HISTORIZON

Een terugblik naar het heden

Martin Luther Wittenberg

Reis naar de Reformatieherdenking van 31 oktober 2017 in Wittenberg

Maandag 30 oktober t/m donderdag 2 november 2017

Naar de Reformatieherdenking van 31 oktober 2017 wordt in Duitsland al zeker tien jaar uitgekeken. Wat zal er 500 jaar na dato gebeuren? Historizon organiseert in deze periode een reis naar Leipzig. Vanaf daar bezoeken we de festiviteiten rondom deze herdenking in Wittenberg. In de afgelopen jaren hebben we aardig wat ervaring opgebouwd met reizen rondom grote evenementen. Binnenkort hopen wij u dan ook over deze reis uitgebreider te kunnen informeren. 

Reisinformatie
Het wordt in Duitsland erg druk rondom de tentoonstellingen en de Lutheractiviteiten. Het aantal plaatsen dat wij voor deze reizen dan ook kunnen gaan aanbieden zal beperkt zijn. U kunt zich nu reeds zonder verplichting van deelname opgeven als geïntereseerd. Dan informeren wij u als eerste over ontwikkelingen rond deze reizen.

U bereikt ons op de volgende manieren:
E-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Bellen naar: 088 6360200

 

WittenbergLuthers Hochzeit

 

Inschrijven

Via onderstaand formulier kunt u zich voor dit programma inschrijven.

Na ontvangst van bovenstaand formulier ontvangt u van ons een bevestiging van uw inschrijving en verdere informatie over het programma en de betaling. Voor de verwerking van uw aanmelding hebben wij tenminste uw naam en emailadres nodig. Alle persoonlijke gegevens die wij van u ontvangen worden alleen gebruikt door Historizon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com