HISTORIZON

Een terugblik naar het heden

Chatham350jaar

dutchraid 1

thames

wapen royal charles

We hebben ook een reis een week eerder die andere evenementen bijwoont:

banner reis 1

Medway in Flames

Vrijdag 16 t/m maandag 19 juni 2017

Deze reis worden de verschillende tentoonstellingen bezocht die in Chatham en omgeving georganiseerd worden. Daarnaast maken we de spectaculaire finale mee van het evenement de ‘Medway in Flames’. Met water, licht, geluid, vuurwerk en special effects word de slag op de Medway uitgebeeld.

Reisprogramma
Dag 1, vrijdag 16 juni
De reis wordt gemaakt per touringcar waarbij we bij Calais het Engels Kanaal oversteken. We rijden dwars door Kent naar de Medway en zullen deze eerste dag Upnor Castle bezoeken. Vanaf dit kasteel heeft u een prachtig uitzicht over de rivier op de plek waar het allemaal plaats vond. Het verhaal van 'The Dutch Raid', zoals ze dat hier noemen, wordt aan de hand van een tijdelijke tentoonstelling verteld. We overnachten in een hotel in deze regio.

Dag 2, zaterdag 17 juni
We bezoeken de Historic Dockyards in Chatham. Hier wordt een internationale tentoonstelling ingericht waar de nieuwste inzichten over het verloop van de gebeurtenissen worden gepresenteerd. Hierbij wordt ook veel gebruik gemaakt van Nederlands onderzoek. ’s Avonds wonen we het spectaculaire ‘Medway in Flames’ evenement bij.

Dag 3, zondag 18 juni
Deze dag hebben we geen echt programma. U zou in het Guildhall Museum in Rochester reproducties van Nederlandse schilderijen die in de tijd van de slag zijn gemaakt kunnen bekijken. Of u maakt in Chatham diverse activiteiten mee die georganiseerd worden in het kader van de ‘Dutch week’.

Dag 4, maandag 19 juni
Afhankelijk van het schema van de activiteiten organiseren we deze dag nog een bezoek voordat we afreizen naar Nederland.

Deze reis is helemaal vol geboekt. Er zijn nog wel enkele plaatsen beschikbaar op de reis een week eerder. Kijk hier >>

Informatie:

Datum: 16 t/m 19 juni 2017 (VOL)
Vertrek: regio Utrecht
Prijs: € 995,- p.p. op basis van een tweepersoonskamer
€ 1095,- p.p. op basis van een eenpersoonskamer
Inclusief: In deze 4-daagse reis zijn alle kosten voor vervoer, hotels, maaltijden, gidsen, entrees, deskundige gidsen en koffie/thee inbegrepen.

 

 Inschrijven:

U kunt zich niet meer voor deze reis inschrijven.