HISTORIZON

Een terugblik naar het heden

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel met Historizon via
088 6360200
of mail naar:
info@historizon.nl

De Stijl in Utrecht

Rietveld SchröderhuisTentoonstelling Centraal Museum over Rietveld

In Utrecht kunt u dit jaar op veel verschillende manieren het werk van Gerrit Rietveld tegen komen. Met deskundige gidsen bezoeken we deze dag de tentoonstelling over zijn werk in het Centraal Museum en het Rietveld Schröderhuis.

Programma
We starten deze dag met een bezoek aan het Centraal Museum waar we een rondleiding krijgen over tentoonstelling 'Rietvelds Meesterwerk: Leve De Stijl!' De tentoonstelling zoomt in op Rietvelds leven tijdens De Stijl-jaren. Wie was deze man, in welke omgeving leefde hij en wat waren zijn drijfveren? Wat bracht hem tot het bouwen van dit Nederlands Werelderfgoed?
's Middags bezoeken we het Rietveld Schröderhuis en maken met een architectuurgids een wandeling waarbij u het werk in het straatbeeld terug ziet. 

Datum: Zaterdag 6 mei 2017
Prijs: € 59,- p.p.
Inclusief: koffie/thee, lunch, en wandellezing
Exclusief: Toegangen met Museumkaart

 

Inschrijven

Via onderstaand formulier kunt u zich voor dit programma inschrijven.

Na ontvangst van bovenstaand formulier ontvangt u van ons een bevestiging van uw inschrijving en verdere informatie over het programma en de betaling. Voor de verwerking van uw aanmelding hebben wij tenminste uw naam en emailadres nodig. Alle persoonlijke gegevens die wij van u ontvangen worden alleen gebruikt door Historizon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com