Historizon webinars

Zolang we vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen dagtochten kunnen organiseren komen we met online alternatieven. Een soort lezingen van circa 1 uur waarop u kunt inschrijven. Met uw computer of tablet kunt u dan deelnemen. Het werkt heel eenvoudig en we sturen u van te voren een duidelijke handleiding. Meer informatie over deze webinars vindt u op deze pagina: Hoe werken de webinars? 

Voor deze programma’s wordt een kleine bijdrage gevraagd. Een deel daarvan is voor de betaling van de systemen die we gebruiken en het overgrote deel komt ten goede aan de sprekers. Waarvan de meeste in deze periode ook opeens zonder opdrachten en zonder inkomsten zitten. 

Dagtochten

Vanaf 8 mei 2021 verwachten we weer dagtochten te kunnen organiseren. Mocht dat niet nog niet kunnen dan vervalt de dagtocht.  Uiteraard voeren wij de programma’s uit met alle voorzorgsmaatregelen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Uw inschrijving is vrijblijvend totdat wij aangeven dat het verantwoord is het programma uit te voeren. Eventueel kunt u zich op dat moment nog terug trekken.