Laden Evenementen

Rally langs de Vecht

Aangepast aan alle coronamaatregelen en spectaculair! We organiseren op vrijdag 2 juli een rally langs de Vecht. Zonder wedstrijdelement maar met prachtige bezoeken en als finale een muziekspektakel in Slot Zuylen.  

De dag start om 11:00 uur met koffie/thee bij fort Ossenmarkt in Weesp. U komt hiernaar toe met uw eigen auto. (Mogelijkheden met vervoer vindt u bij ‘informatie’). Hier krijgt u uitleg van het programma en zien we het torenfort Osssenmarkt dat deel uitmaakte van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam.

Na dit bezoek ontvangt u een lunchpakket voor onderweg en maken we een tocht langs de Vecht die we onderbreken bij enkele fraaie historische punten. Dit kan in colonne maar u kunt ook uw eigen route vinden. We zorgen voor een duidelijke uitleg.

Halverwege de middag arriveren we bij de prachtige buitenplaats Goudestein in Maarssen. Hier worden we rondgeleid in het Vechtstreekmuseum.

Aan het einde van de middag arriveren we bij Slot Zuylen. U kunt even door de tuinen flaneren waarna we worden meegenomen voor een rondleiding door Slot Zuylen met livemuziek en theater door Camerata Trajectina.

Belle, vertel! beschrijft het leven van Belle van Zuylen vanuit haar eigen huis: Slot Zuylen, het prachtige kasteel aan de Vecht. Aan de hand van muziek en haar brieven neemt het muziekgezelschap Camerata Trajectina je mee naar de 18e eeuw. Wandelend door slot en tuin hoor en zie je livemuziek met theater én maak je kennis met Belle en Nora in een speciaal gemaakte podcast.

Na dit evenement zorgen we voor een afsluitend drankje.

Informatie:

Datum: vrijdag 2 juli 2021. Programma duurt van 11:00 uur tot ca. 18:30 uur
Prijs: € 79,- p.p.
Inclusief: koffie/thee, lunchpakket, toegangen, gidsen, begeleiding door Historizon, de theatervoorstelling van Camerata Trajectina en een afsluitend drankje.
Vervoer: eigen auto (Eventueel hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar in een 9-persoonsbus. U kunt dit aangeven in het vak opmerkingen. Deze service zal ca.  € 30,- kosten.)

    Inschrijven


    Via onderstaand formulier kunt u zich voor dit programma inschrijven.

    Share This Story, Choose Your Platform!

    Ga naar de bovenkant