Nog zolang moet je wachten
Timer tot reünie
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Reünie gaat door op zaterdag 9 november 2024!

De datum van de reünie OSG 35 jaar wordt zaterdag 9 november 2024! En er is ook een geschikte locatie gevonden: het LRC (Leidsche Rijn College) in Utrecht biedt gastvrijheid. De school ligt centraal, vlakbij station Leidsche Rijn. Een prachtig gebouw met een soort arena met twee brede toegangstrappen, helemaal geschikt om het oude OSG- en Triatlon-gevoel weer te laten herleven.

Wanneer en hoe aanmelden ?

Inmiddels hebben zich bijna zo’n 400 oud-leerlingen en medewerkers geregistreerd. En wij verwachten nog veel meer aanmeldingen. Via de reünie-site houden wij u op de hoogte.

De ticketprijs voor het middagprogramma bedraagt € 17,50 en voor het middag- en avondprogramma incl. buffet € 40. Wie zich nog niet heeft ingeschreven betaalt € 5 extra inschrijvingskosten. Na 1 juli wordt de prijs resp. € 22,50 en € 50.

Voorlopig programma
14.00   Ontvangst oud-medewerkers met koffie/thee en iets lekkers
15.00 Ontvangst oud-leerlingen met koffie/thee en iets lekkers
15.30 Opening in de aula met welkomstwoord door Reüniecommissie en Maarten van der Stoep; korte film over het oude OSG-gebouw en expositie Van hippie tot Wesley, 35 jaar OSG/Triatlon
16.00 Fotosessies in de lokalen (per jaargang); paviljoen Sixties/Seventies, paviljoen jaren ’80, paviljoen Triatlon enz.
16.30 Centrale borrel in de aula
18.00 Stamppotten-buffet volgens Oma’s recept ( halal, vegan e.a. dieetwensen mogelijk)
19.30 Start avondprogramma (met DJ en muzikale optredens)
22.00 Einde

Informatie

Wanneer: Zaterdag 9 november 2024
Waar: LRC (Leidsche Rijn College), Maartvlinder 1, Utrecht
Registreren tot: 1 november 2024

Waarom niet in de oude OSG aan de Amerikalaan?

Veel oud-leerlingen vragen waarom de reünie niet in de oude OSG aan de Amerikalaan kan worden gehouden. Uiteraard hebben we deze optie onderzocht. Gebleken is dat dit gebouw al jaren– onder de naam Stadsoase – in gebruik is als een bedrijfsverzamelgebouw met kantoren en horeca, waarvan de oude leslokalen worden verhuurd als studentenkamers(!) Het gebouw wordt niet meer verhuurd aan grote groepen. Bovendien zijn er momenteel technische problemen waardoor de kuil onder water staat. Er zijn inmiddels plannen voor ingrijpende verbouwing of zelfs sloop en nieuwbouw. Ook het oude Triatlon Zwarte Woud – nu De Passie – is niet beschikbaar.

Vragen of informatie?

Neem contact op met de Reüniecommissie: Karen de Bie, Bernt Feis, Harry de Groot, Hanno Meijer, Marianne Mulder, Femke Negenman en Marieke Reijmers, of mail: berntfeis@ziggo.nl

Deelname OSG reünie

  • Deelname middagprogramma (incl. koffie/thee, 2 consumptiebonnen en borrelhapje) á € 17.50
    Middagprogramma 35 jaar OSG-Prisma-Triatlon op zaterdag 9 november 2024
  • Deelname middag- en avondprogramma incl. buffet (met koffie na afloop) á € 40,-
    Avondprogramma incl. buffet 35 jaar OSG-Prisma-Triatlon op zaterdag 9 november 2024

Bij aanmelding gaat u ermee akkoord dat uw naam en  laatste schooljaar op de website zichtbaar worden, zodat oud-leerlingen kunnen zien wie er komen.

Inschrijvingskosten: € 5,- (dit bedrag wordt in mindering gebracht bij degene die zich al eerder hebben ingeschreven)

Totaal