Onze startlocaties

Algemene informatie over onze startlocaties

Onze dagtochten en reizen starten we zoveel mogelijk op locaties die met het Openbaar Vervoer goed te bereiken zijn en waar uw auto geparkeerd kan worden. Dit zijn meestal dus NS-stations of locaties op loopafstand van een station. Als er dagtochten of reizen zijn die ver van een station beginnen regelen we vaak een pendel vanaf een station.

De startlocaties voor de dagtochten zijn steeds verschillend. Voor de reizen houden we zo mogelijk deze startlocaties aan:

P+R Westraven

Onze busreizen beginnen meestal vanaf P+R Westraven. Hier kunt u uw auto voor meerdere dagen parkeren in de overdekte garage. Dit kost € 4,50 per dag. Westraven ligt langs de A12, het adres voor de navigatie is Griffioenlaan 1bis, 3526 LA, in Utrecht.
Vanaf station Utrecht Centraal is deze locatie ook goed te bereiken. U kunt elke acht minuten met de sneltram vanaf Utrecht (bijv. tram 61 richting IJsselstein) nemen, dan bent u in een kwartier bij halte P+R Westraven. Vanaf daar loopt u nog twee minuten richting de parkeergelegenheid. De trams vertrekken vanaf de Jaarbeurszijde van station Utrecht.
Via verschillende reisplanners kunt u de actuele vertrektijden raadplegen, bijvoorbeeld via Google Maps of 9292.

Luchthaven Schiphol

De vliegreizen vertrekken meestal vanaf Luchthaven Schiphol. Een enkele keer wordt gebruik gemaakt van Luchthaven Brussel Zaventem of anders, maar dit wordt uiteraard per reis gecommuniceerd. In de meeste gevallen is de reisbegeleider in het bezit van een groepsticket, op de luchthaven verzamelen we en daarna gaat u gezamenlijk door het inchecken heen.
Als u met het openbaar vervoer komt kunt u naar NS-station Schiphol reizen. Als u met de auto komt kunt u parkeren bij de luchthaven, er zijn verschillende opties beschikbaar. Kijkt u voor prijzen en beschikbaarheid op de website van luchthaven Schiphol.