Reisinformatie

Een dag langer blijven?
Wilt u graag uw reis verlengen en na de excursies enkele dagen langer blijven? Vraag naar de kosten en de mogelijkheden bij uw boeking.

Opstapplaatsen
Tenzij anders vermeld zijn de opstapplaatsen voor vliegreizen meestal luchthaven Schiphol en voor busreizen meestal P&R Westraven bij Utrecht. Op onze website vindt u meer gegevens over deze locaties en hoe u deze eenvoudig met de sneltram vanaf Utrecht CS kunt bereiken. Ook sturen wij, bij de informatie die u van ons krijgt na de boeking, een gedetailleerde reisbeschrijving mee.

Munckhof
Sinds 2010 maakt Historizon voor de reizen gebruik van de diensten van Munckhof Groep uit Horst. Zij zijn gespecialiseerd in personenvervoer en reizen in de ruimste zin van het woord. Zo gebruiken we hun bussen voor onze reizen en maken we gebruik van de ticketdesk van Munckhof voor het boeken van vliegtickets.

Binnen Munckhof Groep is de klant het uitgangspunt waarop de kwaliteitszorg in de eerste plaats is gericht. Als ISO-gecertificeerd bedrijf werkt Munckhof continu aan verbetering om een nog hoger kwaliteitsniveau te bereiken. Munckhof voert het Keurmerk Touringcarbedrijf, een kwaliteitslabel waarvoor jaarlijks strenge controles door onafhankelijke controle-instellingen worden uitgevoerd. Maar ook de Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Inspectie Verkeer en Waterstaat zien er op toe dat de eisen volledig correct wordt nageleefd.