Pakketreis Churchill in Londen

De basis van deze reis is een 4-daags bezoek aan Londen. U vliegt vanaf Schiphol naar Heathrow Airport en vandaar reist u de stad in. Wij zorgen
voor de vliegticket, een hotel in het centrum en een Oystercard waarmee u met het openbaar vervoer kunt reizen.
U krijgt van ons een informatiepakket mee met daarin suggesties voor te bezoeken plekken. Uiteraard zijn dat de Churchill Cabinet War rooms. Wij reserveren hier voor u vooraf kaarten, dat scheelt wachten. Verder een wandeling over Nederlanders die tijdens de oorlog in Londen zaten en tips
voor bezoeken en musea.

Voor één van de dagen dat u hier verblijft organiseren we een excursie naar Chartwell House ten zuiden van Londen. Hier woonde Winston Churchill en is veel terug te vinden over zijn privé leven.

Prijzen:
Deze 4-daagse reis inclusief vluchten, Oystercard Londen met voldoende tegoed, hotelkamer op basis van twee personen, ontbijt, excursie Chartwell en toegangen boekt u vanaf € 695,- p.p.

De vliegtickets zijn de belangrijkste variabele in deze prijs. Hoe verder u van te voren boekt hoe beter wij deze prijs kunnen garanderen. Het is ook mogelijk deze reis bijvoorbeeld per trein te maken. Wij maken hiervoor graag voor u een aanbieding op maat.