Pakketreis Churchill in Londen

De basis van deze reis is een 4-daags bezoek aan Londen. U vliegt vanaf Schiphol naar Heathrow Airport en vandaar reist u de stad in. Wij zorgen
voor de vliegticket, een hotel in het centrum en een Oystercard waarmee u met het openbaar vervoer kunt reizen.
U krijgt van ons een informatiepakket mee met daarin suggesties voor te bezoeken plekken. Uiteraard zijn dat de Churchill Cabinet War rooms. Wij reserveren hier voor u vooraf kaarten, dat scheelt wachten. Verder een wandeling over Nederlanders die tijdens de oorlog in Londen zaten en tips
voor bezoeken en musea.

Voor één van de dagen dat u hier verblijft organiseren we een excursie naar Chartwell House ten zuiden van Londen. Hier woonde Winston Churchill en is veel terug te vinden over zijn privé leven.

Prijzen:
Deze 4-daagse reis inclusief vluchten, Oystercard Londen met voldoende tegoed, hotelkamer op basis van twee personen, ontbijt, excursie Chartwell en toegangen boekt u vanaf € 695,- p.p.

De vliegtickets zijn de belangrijkste variabele in deze prijs. Hoe verder u van te voren boekt hoe beter wij deze prijs kunnen garanderen. Het is ook mogelijk deze reis bijvoorbeeld per trein te maken. Wij maken hiervoor graag voor u een aanbieding op maat. 

We proberen de reis zoveel mogelijk aan te passen aan uw wensen en persoonlijke omstandigheden. In basis voorzien wij de volgende vluchten en hotel:

Vluchten en transfers:

Met KLM vliegt u vanaf Schiphol met een rechtstreekse vlucht naar Londen. ‘s Morgens vertrekken er al verschillende vluchten en we selecteren in samenspraak met u de beste optie. De vliegtijd is ruim een uur. In Londen is het een uur vroeger.

Bij uw boeking ontvangt u een Oystercard (een chipkaart voor het openbaar vervoer in Londen) met voldoende tegoed om deze dagen in Londen rond te reizen. Hiermee kunt u ook vanaf de luchthaven naar het centrum van Londen reizen.

De terugvlucht regelen we voor u op de laatste dag aan het einde van de middag of begin van de avond.

Hotel:

Voor deze reis hebben wij het volgende hotel (of gelijkwaardig indien niet beschikbaar) voorzien:

Londen
Kensington House Hotel***
15-16 Prince of Wales Terrace
London, England W8 5PQ UK
www.kenhouse.com

Excursie naar Oxford en Blenheim Palace

We kunnen voor u een excursie organiseren naar Blenheim Palace. Het kasteel waar Winston Churchill geboren is en waar u veel tegenkomt over de familiegeschiedenis van de Churchills. Hierbij reist u dan per trein en overnacht in Oxford. Hiervandaan reist u per bus naar Blenheim Castle.
Wij organiseren voor deze uitbreiding de treintickets, de hotelovernachting en de toegang tot Blenheim Castle.

Prijs vanaf € 149,- p.p. op basis van 2-persoonskamer, inclusief treinticket en toegang Blenheim Palace.

Reisinformatie

Datum: U kunt uw voorkeursdatum opgeven in het veld datum.
Prijs: Vanaf € 695,- p.p.
Definitieve prijs is afhankelijk van datum en aantal personen.
Inclusief: vluchten, Londen Oystercard met tegoed, hotelkamer op basis van twee personen in centrum Londen, ontbijt, diverse toegangen en excursie Chartwell House
Exclusief: Diners en lunches buiten de excursies om
Vluchten: We proberen altijd een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol, of een voor u gunstiger gelegen vliegveld te organiseren.


Voor meer informatie vult u onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@historizon.nl

    Aanbieding aanvragen

    Via onderstaand formulier kunt u een aanvraag doen voor deze reis. Wij sturen u dan een aanbieding voor de door u opgegeven datum.