Pakketreis Ghana

Tijdens deze reis van Historizon bezoekt u Ghana. Vanuit Accra kunt u de slavenforten aan de kust bezoeken.

Accra
Reis Amsterdam naar Accra (Ghana) gaat met een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol. U verblijft in een hotel in Accra aan de kust.
In Accra maakt u een stadstour langs de prachtige kust van de Atlantische oceaan. Met een bezoek aan het onafhankelijkheidsplein staat u
stil bij de post-koloniale periode.

Bezoek het Nationale Museum van Ghana waar de volledige geschiedenis van het land verteld wordt en bekijk het Ussher Fort, dat in opdracht van de WIC is gebouwd en later door de Engelsen werd overgenomen.

Elmina
Vanuit Accra reist u per auto met chauffeur langs de kust naar het westen. Onderweg is er tijd om bijvoorbeeld het slavenfort Cape Coast Castle te bezoeken. Aangekomen in Elmina verblijft u in het Golden Hill Parker Hotel.
Vanuit dit hotel kunt u de daarop volgende dagen excursies ondernemen zoals naar Coenraadsburg en het fort Elmina.

Prijzen:
De prijs voor deze 8-daagse reis inclusief vluchten, transfers, hotelkamer op basis van twee personen, ontbijt en diverse excursies is op aanvraag en afhankelijk van het seizoen.

De vliegtickets zijn de belangrijkste variabele in deze prijs. Hoe verder u van te voren boekt hoe beter wij deze prijs kunnen garanderen.