Pakketreis Zuid-Afrika

Tijdens deze reis van Historizon reist u eerst naar Kaapstad. Wij regelen voor u de vliegtickets, een hotel in het centrum en transfers van en naar het hotel. U krijgt een suggestie mee voor een programma dat u hier kunt doen en wij organiseren een excursie naar bijvoorbeeld Robbeneiland.

Na vier dagen reist u met een binnenlandse vlucht naar Johannesburg. Hiervandaan zorgen we voor een transfer naar Pretoria. U verblijft een aantal
dagen in deze voormalige hoofdstad van Transvaal. Hiervandaan maakt u excursies naar bijvoorbeeld het Apartheidsmuseum in Johannesburg en
bezienswaardigheden in Pretoria.

Met een drie-daagse excursie naar het Krugerpark onder leiding van ervaren rangers heeft u een serieuze kans om de ‘Big-Five’ te spotten. U verblijft in lodges in een kamp in het Krugerpark. Via het vliegveld van Johannesburg keert u terug naar Nederland.

Deze reis geeft u een goed beeld van de geschiedenis van dit prachtige land en hoe het er nu voor staat. Historie wordt afgewisseld met actualiteit en
bezoeken aan natuurgebieden. Eventueel kunt u deze reis nog uitbreiden.

Prijzen:
Deze 12-daagse reis inclusief vluchten, transfers, hotelkamer op basis van twee personen, ontbijt, diverse excursies en bezoek Krugerpark boekt u
vanaf € 3400,- p.p.

De vliegtickets zijn de belangrijkste variabele in deze prijs. Hoe verder u van te voren boekt hoe beter wij deze prijs kunnen garanderen. 

We proberen de reis zoveel mogelijk aan te passen aan uw wensen en persoonlijke omstandigheden. In basis voorzien wij de volgende vluchten en hotels:

Vluchten en transfers:

Met KLM vliegt u vanaf Schiphol met een rechtstreekse vlucht naar Kaapstad. Deze vlucht vertrek ‘s morgens rond 10:00 uur en komt ‘s avonds rond 21:30 uur aan. De vliegtijd is ca. 11,5 uur. In de winter is het in Zuid-Afrika een uur later. Tijdens de zomertijd is er geen tijdverschil.

Wij zorgen ervoor dat er op het vliegveld een chauffeur klaar staat die u naar het hotel brengt.

De binnenlandse vlucht van Kaapstad naar Johannesburg wordt uitgevoerd door South African Airways. Deze vlucht gaat meerdere keren per dag en duurt ca. 2 uur.

Ook hier zorgen we ervoor dat u naar het vliegveld gebracht wordt en weer wordt opgehaald.

Vanaf Johannesburg gaat de terugvlucht naar Nederland weer met KLM. Dit is een nachtvlucht en vertrekt om ca. 23:00 uur. U arriveert dan de volgende ochtend rond 10:30 uur weer op Schiphol.

Hotels:

Voor deze reis hebben wij de volgende hotels (of gelijkwaardig indien niet beschikbaar) voorzien:

Kaapstad
Townhouse Hotel ****
60 Corporation St,
Cape Town City Centre
https://www.townhouse.co.za/

Pretoria
Protea Hotel Hatfield Pretoria ***
1141 Burnett St,
Hatfield, Pretoria
Protea Hotel Hatfield

Krugerpark
In het Krugerpark verblijft u in lodges in zogenaamde Restkamps. Het grootste is Berg en Dal. Binnen het kamp zijn er allerlei voorzieningen zoals restaurants.
https://www.sanparks.org

Townhouse Hotel

Townhouse Hotel

Reis met de Bloutrein

Maak de reis van Pretoria naar het Krugerpark per luxueuze Bloutrein. Dit paleis op wielen vertrekt ’s middags uit Pretoria. U dineert en overnacht aan boord van de trein en komt de volgende ochtend in Nelspruit aan. Hier wordt u opgewacht door rangers die u naar het Krugerpark brengen.

Prijs vanaf € 750,- p.p. op basis van 2-persoonscabine inclusief diner en ontbijt.

Bloutrein Zuid-Afrika

Bloutrein Zuid-Afrika

Verleng uw reis met een excursie naar de Victoria Watervallen

Vanaf Johannesburg vliegt u rechtstreeks met South Africa Airways naar Victoria Falls. U verblijft hier twee nachten in een hotel in de buurt van de watervallen en kunt hiervandaan excursies en een vaartocht ondernemen.

Prijs vanaf € 950,- p.p. op basis van twee persoonskamer inclusief ontbijt, excursies en vluchten.

Victoria Watervallen

Victoria Watervallen

Reisinformatie

Datum: U kunt uw voorkeursdatum opgeven in het veld datum.
Prijs: Vanaf € 3.400,- p.p.
Definitieve prijs is afhankelijk van datum en aantal personen.
Inclusief: vluchten, transfers, hotelkamer op basis van twee personen, ontbijt, diverse excursies en bezoek Krugerpark
Exclusief: Diners en lunches buiten de excursies om
Vluchten: We proberen altijd een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol, of een voor u gunstiger gelegen vliegveld te organiseren.

Voor meer informatie vult u onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@historizon.nl

    Aanbieding aanvragen

    Via onderstaand formulier kunt u een aanvraag doen voor deze reis. Wij sturen u dan een aanbieding voor de door u opgegeven datum.