Reis naar Lviv, Kiev en Odessa in Oekraïne

In 2022 waren wij voornemens een reis te organiseren naar Oekraïne. Een prachtig land met een boeiende historie. Helaas wordt dit deel van de wereld nu verscheurd door een oorlog en we leven mee met de mensen van Oekraïne. 
Michiel Driebergen zou deze reis begeleiden. Hij doet regelmatig verslag vanuit Oekraïne voor kranten, radio en televisie. Ook kunt u tweewekelijks een verhaal van Michiel ontvangen via de e-mail. Daarvoor abonneert u zich via deze link: https://standplaatslemberg.substack.com/.
Uiteraard bevelen wij u een betaald abonnement voor deze site van Michiel van harte aan. 

Hieronder vindt u de originele tekst van deze reis. 

Door de oorlog in het oosten van Oekraïne, het neerhalen van vlucht MH17, het referendum over de associatieovereenkomst tussen de EU en Oekraïne
en de rechtszaken over het Krimgoud heeft u de afgelopen jaren veel gehoord over dit land. En meestal niet heel positief. Terwijl er een rijke historie ligt waarvan ook veel te zien is. Dat is een goede reden om eens wat meer interesse in Oekraïne te tonen bijvoorbeeld door er eens naar op reis te gaan.
Historizon organiseert een reis naar dit prachtige land met journalist Michiel Driebergen

Reisinformatie

Datum: 22 augustus t/m 31 augustus 2022 (vanwege de oorlog gaat deze reis niet door)
Prijs:
Inclusief: In de reissom zijn alle kosten voor vliegtickets, vervoer, overnachtingen, maaltijden, toegangen en gidsen inbegrepen.
Vertrek: Luchthaven Amsterdam Schiphol, ‘s morgens een vlucht met Lufthansa
Gids: Michiel Driebergen