De Historizon Vrijdagmiddagborrel

We zitten deze winter met elkaar in hetzelfde schuitje en dus zoeken we naar mogelijkheden om toch nog wat te organiseren. U kent natuurlijk al onze online lezingen, cursussen en alles wat we organiseren voor verenigingen.

Daarnaast organiseren we op vrijdagmiddagen een soort borrel via Zoom. Meedoen is gratis en vrijblijvend. Heeft u een tip of praat u graag mee is dat mogelijk. Kijkt u liever alleen mee dan is dat ook goed. Met of zonder camera aan. Het is uw keuze.

De drank is niet inbegrepen maar het is dan ook gratis en we kleden het aan met een kort informatief programma.

Benodigdheden:

 • Een computer/tablet met camera en microfoon (camera en microfoon is geen vereiste. Zonder kunt u wel meekijken maar niet meepraten)
 • De applicatie Zoom Client for Meeting: https://zoom.us/download#client_4meeting
 • Vrijdagmiddag om half 5 logt u in. De volgende vrijdagmiddagborrel is op vrijdag 22 januari 2021. De inloggegevens zijn: Join Zoom Meetinghttps://us02web.zoom.us/j/89814674813?pwd=YWRXTU85T3VVYUVNM2FDczlKRmt6Zz09

  Meeting ID: 898 1467 4813
  Passcode: 658312

 • Welkom door Arjan Segers van Historizon
 • Introductie met:
  • Stand van zaken Historizon, komende projecten
  • Historische feitjes, boekentips en tentoonstellingen
 • Daarna met elkaar in gesprek. Stel vragen, ontmoet reisgenoten en deel uw tips.

Het duurt ongeveer drie kwartier. Aanmelden is niet nodig. Gebruik gewoon bovenstaande inloggegevens en log in om 16:30 uur. Als u een vraag heeft stuur deze dan naar: info@historizon.nl

Meedoen is gratis. Van de bijeenkomst wordt een opname gemaakt.

Een samenvatting wordt na afloop op onze website geplaatst. Als u in deze samenvatting liever niet te zien bent kunt u dat aangeven dan knippen we dat er uit.

Aanmelden is niet nodig

Als u een half uur van te voren een herinnering wilt ontvangen in uw e-mail kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.

  Vrijdagmiddagborrel

  Via onderstaand formulier kunt u aangeven dat u aanwezig wilt zijn en ontvangt u een half u van te voren een herinnering in uw e-mail.

  Hieronder vindt u eerdere Historizon vrijdagmiddagborrels terug